EDUSTAMME UUSIA VENÄLÄISIÄ SIJOITTAJIA

Kuukaudessa konsultoimme kymmeniä yksityisiä venäläisiä sekä Moskovan, Pietarin ja muiden venäjän kaupunkien yrittäjiä, joilla on kiinnostusta ja varaa investoida Suomeen

Suomen-Venäjän kaupanteko

Jatkuvaa viestintää ja kehitystä Venäjällä

Luomme yhteydet venäjän yksityisiin ihmisiin sekä venäjän-bisnekseen ja markinoimme Suomea mahdollisuuksien maahana, sekä luotettavana ja turvallisena sijoitusympäristönä.

Meillä on jo käynnissä monitasoinen markkinointikampanja, jossa tavoitteena on tiedottaa Venäjän «pääkaupunkien» laajusti (Pietari, Moskova) keski- ja ylempitasoisia venäläisiä Suomen sijoitus ja myyntikohteista.

Esimerkiksi: huhti- ja lokakuun 2014 mennessä vasta asiakkaidemme sijoitukset Suomessa oli lähes 3,500,000e. Marraskuussa 2014 todetut varat 10,000,000e odottavat oman sijoituskohteen.
Sehän on vasta alku — olemme käynnistäneet toimintaamme maaliskuussa 2014.

Haastavakin aika on menestyksen aika

Toki Venäjän-Suomen kaupanteko on hiidastunut. Mutta Venäjän markkina on sen verran iso, että nytkin löytyy ihmisia, joilla on hyvät varat ulkomaan investointeihin. Lisäksi nykyinen aika vaati enemmään monitasoista kommunikaatiota ja monipuolista yhteyksien kehittämistä. Ja jokainen «muutoksen aika» on mahdollisuuksien aika.
Uskomme maailman muutuvan yhteensattumaan olevan lupava Suomen-Venäjän suhteissa — myös talouden puolella. Yritämme parhaamme luodaksemme uuden-tason mahdollisuudet, sekä tuodaksemme venäläis-sijoitukset Suomeen.

MIKSI VARAKKAAT VENÄLÄISET KÄYTTÄVÄT PALVELUMME?

Me tunnemme venäläisiä ihmisina ja asiakkaina

FINTEGRAN juuret ovat venäjän kulttuuri, sekä venäjän kielen ja etiikan tuntemus.
Toiselta asiantuntijoillamme löytyy laajaa kokemusta liiketoiminnasta Suomessa ja vankkaa kokemusta venäläisten asikkaiden palvelussa Suomalaisten-Venäläisten välisessä kauppakäynnissä rajan molemalla puolella.
Viestintä-työkalut ja komminikaatiotaidot yhdistävät ja täydentävät vahvoja puolemme.
FINTEGRA palvelee venäläisiä sijottajia

TIEDÄT MISTÄ VENÄLÄISET OSTAJAT OVAT KIINNOSTUNEET?

Meidän markkinointikampanja Venäjällä todistaa, että venäläiset ovat edelleen valmiit ostamaan suomen kiinteistöt ja investoida toimivaan ja kannatavaan liiketoimintaan Suomessa

ETSIT VENÄLÄISEN OSTAJAN TAI SIJOITTAJAN VENÄJÄLTÄ?

10068673_m

Esitämme omaisuutesi asiakkaillemme Venäjällä

Etsimme nyt kiinteistön myyntikohteita (asunnot, omakotitalot, rivitalot, mökit ja tontit) sekä investointikohteita (liiketoiminta, investointiprojektit), joita voi markkinoida Venäjällä paikallisesti sekä venäjän netissä, ja esittää ja tarjota nykyisille venäläisille asiakkaillemme.

Ilmoita meille omasta myynti- tai sijoituskohteesta

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita mielummiin sähköpostitse info(at)fintegra.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta. Puhelut mielummiin 14:00-16:00. Puhelin numero 040 324 0431

Name *

E-mail

Telephone *

Message *

Lähetä viesti clear

12324609_m

MITEN VARMISTAMME KYSYNNÄN VENÄJÄLLÄ?

FINTEGRA:n juuret ovat vänäläinen markkinointi, venäjänkielinen viestintä ja venäläisen liikeenjohdon konsultointi

Nyt meillä on käynnissä aktiivinen mainos-kampanja venäjän nettissä, sekä aktiivinen markkinointi Venäjällä paikallisen kumppaniverkoston kautta.
Verkoston kuuluu muutama konsultointiyrityksiä sekä kirjanpitäjäliikettä Pietarissa ja Moskovassa, sekä levitämme jatkuvasri ideoita ja projekttejä venäjän media- ja PR ammattilaisille.
PR- media- ja markkinointi-ammattilaisten verkosto Venäjällä – on saavutuksemme ja työkalumme, josta olemme ylpeitä. Venäläisen markkinointi-verkoston tietokantaamme kuuluu muutama sata venäjän mainostoimistojen omistajaa sekä venäjän median ja markkinoinnin ammattilaisia. Kuvittelekaa minkäläistä tukea venäjä-kauppaedistämiseen selainen työkalu tuo vuosien mennessä.

ONKO TOSIAAN VENÄLÄISILLÄ VARAA?

Venäjän talouden ja yhteiskunnan keskiluokan ostokyky on kasvussa.

Mass Affluent kategorian — eli vahva keskiluokka — osuus Venäjällä on 1,000,000-2,100,000 ihmista (eri lähteiden mukaan ja eri laskentamenetelmän mukaan). Tähän kategoriaan kuuluu venäläisiä joiden kuukausipalkka on 5,000-10,000$ ja joiden vapaa sijoitusvara on 50,000-500,000$

Rikkaat venäläiset eli — High Net Worth Individuals russians

Rikkaiden venäläisten osuus Venäjällä on 120,000-150,000 ihmista (eri lähteiden mukaan ja eri laskentamenetelmän mukaan). Tähän kategoriaan kuuluu venäläisiä joiden vapaa sijoitusvara lähtee 1,000,000$ ylös.

Moskovan sijoitus- ja liikeelämänydin

MIKSI KANNATTAA KOKEILLA LÖYDÄ VENÄLÄISIÄ OSTAJIA?

Asunnon, omakotitalon tai mökin myynti venäläisille on varma valinta, mikäli haluat tehdä venäjän kiinteistökaupan hyvään ja kohtulliseen hintaan

runetgate_russia

SIVUSTO ON TYÖN ALLA JA PÄIVITYY JATKUVASTI